diumenge, 2 de desembre del 2018

TENNIS DE TAULA A L'ATLÈTIC TERRASSA HOCKEY CLUB?


ALGUNS DEL JUGADORS DELS EQUIPS DE TENNIS DE TAULA DE L'ATHC
(FOTOGRAFIA CEDIDA PER XAVIER VILAMANYÀ)
alguns del jugadors dels equips de tennis de taula de l'ATHC
Rusc, novembre-desembre de 1980

Els dies 17 i 18 de maig de 1980 es va celebrar al pavelló poliesportiu de l'Atlètic Terrassa Hockey Club —inaugurat tot just el gener del mateix any— el torneig España Top 2 en el context d'una campanya adreçada a ampliar els esports que es practicaven al club, reduïts fins a aquell moment a hoquei, tennis, frontó i motor.

Constituïen la participació masculina jugadors del més alt nivell com Josep Maria Palés, Salvador Moles, Ismael Caymel i Lluís Calvo; i la femenina figures indiscutibles com Pilar Lupón, Lola Uribe, Núria Sapés i Pili Gargalló. El torneig el van guanyar a les seves categories respectives Josep Maria Palés i Pilar Lupón.

Coincidint amb l'esdeveniment van començar a preparar-se uns futurs equips de l'ATHC amb una colla de joves sota la direcció de Jaume Vilamanyà (1933-1986), un jugador veterà que havia format part de l'Optimista Club, i que era l'única persona adulta de la secció.


JAUME VILAMANYÀ, A L'ESQUERRA DE LA FOTOGRAFIA

En l'iniciar-se la temporada 1980-81, el club va inscriure un equip a la categoria juvenil i dos a l'infantil. Formaven l'equip Juvenil Josep Maria Grau, Martí Lloveras, Antoni Rodríguez i Héctor Garcia; l'Infantil «A», Jordi Grau, Xavier Vilamanyà, Ferran Camprubí i Daniel Bassas; i l'Infantil «B», Xavier Puyalto, Manuel Soria, Xavier Gibert i Pere Gibert. 

Al marge d'aquests equips federats i de la tasca formativa i directiva de Jaume Vilamanyà, també s'entrenaven alguns adults que participaven en un campionat social i que mantenien alguns enfrontaments informals amb equips de l'EPIC.

Sembla que en iniciar-se la temporada 1981-82 el club ja tan sols tenia un equip juvenil, del qual formaven part Josep Maria Grau, Antoni Rodríguez, Xavier Vilamanyà, Antoni Serrano i Lenroy Carvalho.

Xavier Vilamanyà, jugador de tennis de taula de l'ATHC
Rusc, març-abril de 1981
JORDI GRAU, JUGADOR DE TENNIS DE TAULA DE L'ATHC
Rusc, gener-febrer de 1981
JOSEP MARIA GRAU, JUGADOR DE TENNIS DE TAULA DE L'ATHC
Rusc, novembre-desembre de 1980
uN JOVE JUGADOR DE TENNIS DE TAULA DE L'ATHC
(FOTOGRAFIA CEDIDA PER XAVIER VILAMANYÀ)
dOS DELS JUGADORS DE TENNIS DE TAULA DE L'ATHC, manel soria AL FONS
(FOTOGRAFIA CEDIDA PER XAVIER VILAMANYÀ)

Els darrers dies de juny i el primers de juliol de 1982 es va celebrar al pavelló poliesportiu de l'ATHC el XIX Campeonato  de España Juvenil de les categories masculina i femenina, un esdeveniment que va concentrar uns quatre-cents participants que van jugar en total més de 1000 partits.




Desgraciadament, després d'aquesta fita, no es torna a tenir notícia de cap activitat per part de la secció de tennis de taula d'aquest club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada