diumenge, 18 de novembre del 2018

PALISTES TERRASSENCS: MARC CLOTET CARRERAS


 MARC CLOTET CARRERAS 
Marc Clotet Carreras (Terrassa, 1981)

S'ha dedicat professionalment al tennis de taula i al món de la formació esportiva en general.

Té els títols d'Entrenador de Tennis de Taula i de Tècnic d'Esports.

Ha estat internacional amb la selecció catalana. Va participar en una ocasió a l'ETTU Cup amb el CER L'Escala. Ha estat durant 10 anys jugador a la Superdivisió d'Honor espanyola amb els equips Sant Vicenç 83, Defense La Palma i CER L'Escala.

Ha format part dels equips de l'EPIC Casino, CTT Vilanova, CTT Sant Vicenç 83, CTT Tona-Seva, CAI Santiago, Defense La Palma, CTT Ripollet, CER L'Escala i CTM Boadilla Teresa Berganza. 

Ha entrenat en tres ocasions la Selecció Catalana Cadet i un any el CTT Castellar del Vallès.

Ha impartit dos Campus d'Estiu Vall de Camprodon i dos Campus Olimpia CEM Reina Elisenda per encàrrec de la Federació Catalana de Tennis de Taula.

Durant 20 anys ha estat entrenador i sparring al CAR de Sant Cugat del Vallès, també ha estat sparring de la Selecció Espanyola Juvenil i de la Selecció Espanyola Adaptada, i sparring de la Selecció de Qatar.

El seu palmarès és el següent: un cop 5è d'Espanya Absolut individual, quatre cops 3r de Catalunya Absolut individual, quatre cops subcampió de Catalunya per equips, un cop subcampió de Catalunya Absolut individual, un cop 3r classificat Campionat d'Espanya de dobles, dos cops campió de Catalunya Absolut de dobles i un cop subcampió d'Espanya Juvenil per equips.


 MARC CLOTET 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada